PROGRAMMA

" 5 sterren!! Dik verdiend! Het was erg mooi en erg gastvrij en allemaal indrukwekkend! Ga vooral door!"
Aschwin en Frank
17:45 uur ZAAL OPEN
18:30 uur AANVANG
18:30 uur AANVANG
VOORGERECHT
pastinaaksoep met kastanje
hazelnoot en rozemarijn
hazelnoot en rozemarijn
VARIETE ACTE 1
HOOFDGERECHT VEGETARISCH
geroosterde romanesco met sumak
geitenkaascrème met gepofte knoflook en sinaasappel
pistache-tahin dressing
geitenkaascrème met gepofte knoflook en sinaasappel
pistache-tahin dressing
HOOFDGERECHT VLEES
hertensukade met zoete aardappel/wortel puree
wilde paddestoelen
jus met sjalotten
wilde paddestoelen
jus met sjalotten
VARIETE ACTE 2
DESSERT
Herfst Eton Mess
in port gekarameliseerde stoofpeer
crème van mascarpone en sinaasappel
meringue
in port gekarameliseerde stoofpeer
crème van mascarpone en sinaasappel
meringue
VARIETE FINALE




"Fantastisch concept, genoten met volle teugen."
Wych en Francis



