Tickets bestellen

Je kiest je plek(ken) op een schematisch weergegeven plattegrond, die af kan wijken van de werkelijke indeling. Als je niet alle stoelen van een tafel reserveert betekent dit dat je mogelijk bij anderen aan tafel zit. Gezellig! Je ontvangt je tickets per e-mail. Je hoeft ze niet uit te printen, je moet ze wel downloaden.
Filter op locatie:
Filter op locatie
Filter op dag:
Dag
Tolk aanwezig voor:
Doelgroep
zaterdag
24
januari

Groningen

18:30 - 21:45

10% korting!

Eerste rang: €84,50 €76,05
Tweede rang: €79,50 €71,55

zaterdag
31
januari

Groningen

18:30 - 21:45

Audiotolk aanwezig

Voorrangsregeling blinden/slechtzienden

10% korting!

Eerste rang: €84,50 €76,05
Tweede rang: €79,50 €71,55

zaterdag
7
februari

Groningen

18:30 - 21:45

Eerste rang: €84,50
Tweede rang: €79,50
zaterdag
14
februari

Groningen

18:30 - 21:45

Valentijn
Eerste rang: €84,50
Tweede rang: €79,50
zaterdag
21
februari

Groningen

18:30 - 21:45

Tolk NGT en Schrijftolk aanwezig

Voorrangsregeling doven/slechthorenden

Eerste rang: €84,50
Tweede rang: €79,50
zaterdag
28
februari

Groningen

18:30 - 21:45

Eerste rang: €84,50
Tweede rang: €79,50
zaterdag
7
maart

Meppel

18:30 - 21:45

€72,50 per persoon

zaterdag
14
maart

Meppel

18:30 - 21:45

Tolk NGT en Schrijftolk aanwezig

Voorrangsregeling doven/slechthorenden

€72,50 per persoon

Nieuwsbrief

Groningen

Met Vlees

Voorgerecht
Rouleaux van rundercarpaccio op brioche, truffel en knolselderij
Hoofdgerecht
Gebakken sukade met zoete aardappel, pompoen en pepita-jus
Nagerecht
Crème suisse, appel, crumble en vanille

Vegetarisch

Voorgerecht

Rouleaux van knolselderij met brioche en truffel

Hoofdgerecht

Zoete aardappel met pompoenchutney, kerrie, pepita en krokante aardappel

Nagerecht

Crème suisse, appel, crumble en vanille

Meppel

Met Vlees

Voorgerecht
Crostini met gemarineerde meloen,
Mousseline van Brie en granaatappelpitten
Hoofdgerecht

Runder shortribs  met zoete aardappel-crème en krokant van schorseneren

Nagerecht

Cheesecake met warme kersen, donut en crumble

Vegetarisch

Voorgerecht
Crostini met gemarineerde meloen,
Mousseline van Brie en granaatappelpitten
Hoofdgerecht

Bloemkoolbiefstuk met zoete aardappel-crème en krokant van schorseneren

Nagerecht

Cheesecake met warme kersen, donut en crumble